Huis van Verbondenheid

Tarieven

Individuele therapie - 55 à 60 min / 60,00 EUR
Relatie- en gezinstherapie - 1u15 à 1u20 / 80,00 EUR

Dit tarief omvat naast de effectieve therapietijd diverse andere zaken: tijd voor voorbereiding van de sessie, het bijhouden van je dossier, eventueel overleg met arts(en) en/of andere hulpverleners, kosten voor supervisie en bijkomende opleidingen.


Terugbetaling mutualiteit

Wanneer je aangesloten bent bij een van volgende mutualiteiten krijg je een deel van de therapie terugbetaald: Christelijke mutualiteit, Helan, Liberale mutualiteit en Solidaris. 

Betalen

Betalen kan contant of  met payconiq. Het afrekenen en maken van een nieuwe afspraak gebeurt tijdens de voorziene 55 à 60 min per consultatie.

Indien er een aanmaning tot betaling verstuurd dient te worden, zal er een administratiekost van 15 euro in rekening gebracht worden. 


Telefonische bereikbaarheid

Ik ben elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9 en 19u. Het is echter niet altijd mogelijk je oproep onmiddellijk te beantwoorden. Spreek zeker iets in op de voice-mail. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug. 


Afspraken annuleren

Indien je niet op de afspraak aanwezig kan zijn, gelieve mij zo spoedig mogelijk te verwittigen. Op die wijze kan iemand anders mogelijks  deze plaats nog innemen. Afspraken die niet tijdig worden geannuleerd (24u op voorhand), worden aangerekend.


Parkeren

Indien er plaats is, kan je op de oprit parkeren. Je parkeert de auto dan rechts op de oprit, zodat de inrit naar de garage en carport vrijblijven.

 
Beroepsvereniging

VVTIV - Vlaamse Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving